Οι παίκτες που συνεχίζουν μετά τα πρώτα “κοψίματα” στην Εθνική

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε τους πρώτους τέσσερις παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της “Επίσημης Αγαπημένης”. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τους διεθνείς μας στα πρώτα φιλικά, όπου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα λάβει κρίσιμες αποφάσεις.

Οι Δημήτρης Φλιώνης, ο Λευτέρης Ματζούκας, ο Νίκος Χουγκάζ και ο Βαγγέλης Ζούγρης δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα, καθώς είναι οι πρώτοι που “κόπηκαν” από την συνέχεια του βασικού στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα συνεχίσει με τους: Δημήτρη Αγραβάνη, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιαννούλη Λαρετζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μιχάλη Λούτζη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Δημήτρη Μωραΐτη, Θανάση Αντεντοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Κώστα Αντεντοκούνμπο, Βασίλη Τολιόπουλο, Μάνο Χατζηδάκη, Τόμας Γουόκαπ και ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο ο οποίος δεν έχει ενταχθεί ακόμα στις προπονήσεις της ομάδας, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου στην Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία.//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ