Οι Λέικερς απέσυραν την φανέλα του Γκασόλ | «Θα ήταν περήφανος ο Κόμπι» τόνισε ο Ισπανός

 

Οι “λιμνάνθρωποι” απέσυραν τη φανέλα του σπουδαίου Ισπανού σέντερ, που υψώθηκε στην οροφή της ”Crypto.com Arena”, δίπλα σε εκείνη του καλού του φίλου, Κόμπι Μπράιαντ.

Ο τεράστιος Πάου Γκασόλ είδε τη φανέλα του να αποσύρεται από τους Λέικερς, με τη Βανέσα Μπράιαντ να παρουσιάζει τη στιγμή. Μάλιστα η φανέλα του υψώθηκε στον ουρανό της «Crypro.com Arena» και τοποθετήθηκε δίπλα σε εκείνη του Μπράιαντ. Ο Πάου δεν έκρυψε τη συγκίνηση του και πλέον μπαίνει στην ίδια πρόταση με τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα των “λιμνανθρώπων”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάου Γκασόλ:

«Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το πρόσωπο που δεν βλέπω. Τον αδελφό που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, οπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και ελπίζω να ήταν εδώ. Νομίζω ότι θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω αδελφέ μου.

Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχει την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, “πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ