Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών για τα ματς κόντρα σε Ιταλία και Τσεχία

 

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστές τις αθλήτριες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός να δώσουν το παρών για τα πρώτα παράθυρα του Eurobasket 2024. 

H Eλλάδα συνδιοργανώνει μαζί με τις Γερμανία, Ιταλία και Τσεχία το Eurobasket 2024 το ερχόμενο καλοκαίρι. Το πρώτο παράθυρο θα διεξαχθεί στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με την Εθνική να κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία και έπειτα να υποδέχεται στην Χαλκίδα την Τσεχία.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τις αθλήτριες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για να δώσουν το παρών στα δύο σημαντικά παιχνίδι που έρχονται.

Αναλυτικά: 

«Το πρώτο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2025, το οποίο θα διεξαχθεί στη χώρα μας, ανοίγει για την Εθνική Γυναικών τον Νοέμβριο. Ο πρώτος αγώνας θα δοθεί εκτός έδρας στο Βιτζέβανο με αντίπαλο της Ιταλία στις 9 Νοεμβρίου και στη συνέχεια η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί στη Χαλκίδα την Τσεχία την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Για τους δύο πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης καλούνται στην προετοιμασία οι εξής 14 αθλήτριες:

Αναλυτικά οι κλήσεις: Άρτεμις Σπανού, Μαριέλλα Φασούλα, Έλενα Τσινέκε, Εβίνα Σταμάτη, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Ελεάννα Χριστινάκη, Ρένια Καρλάφτη, Βασιλική Λουκά, Λυδία Χατήρα, Βασσιλική Χωλοπούλου, Εύα Κουμαντσιώτου, Τζωάννα Ταμπάκου».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ