Αναβλήθηκε το Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι

 

Μία διαφοροποίηση προέκυψε στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Basket League, τελευταίας πριν τη διακοπή για το All-Star Game, μιας και η πρώτη – χρονικά δεν θα διεξαχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα στον Κολοσσό και το Περιστέρι βρίσκεται αναβλήθηκε, για λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ροδίτες ήταν προγραμματισμένο να υποδεχτούν τους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” το μεσημέρι του Σαββάτου (10/12, 16:00). Εφόσον οριστικοποιηθεί η αναβολή τότε οι αρμόδιοι θα ψάξουν να βρουν νέα ημερομηνία εντός του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου, μιας και αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς.//

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση μεταξύ των ομάδων Κολοσσός H Hotles – Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Basket League, αναβάλλεται, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώσθηκαν στην ομάδα της Κολοσσός H Hotels.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ