Ο τετράχρονος γιος του Σπόλστρα νίκησε τον καρκίνο

 

Η σύζυγος του προπονητή των Μαϊάμι Χιτ, Νίκι Σαπ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προχώρησε σε μία σπουδαία αποκάλυψη, κάνοντας γνωστό πως το παιδί τους βγήκε νικητής στη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Έρικ Σπόλστρα και η οικογένειά του έδιναν μία μεγάλη “μάχη”, καθώς ο τετράχρονος γιός του προπονητή των Μαϊάμι Χιτ πάλευε με τον καρκίνο, τον οποίο και νίκησε.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του έμπειρου προπονητή, Νίκι Σαπ, η οποία ανακοίνωσε τα νέα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο InStatram, περιγράφοντας τα όσα βίωσε όλους αυτούς τους μήνες η οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Νίκι Σαπ:

«Μία ημέρα μετά τα τέταρτα γενέθλιά του, ο γιος μας υποβλήθηκε για μια απροσδόκητη επέμβαση. Εγκολεασμός (αναδίπλωση) εντέρου. Βρέθηκε ένας όγκος. “Καλοήθης” είπα στον εαυτό μου. Πρέπει να είναι καλοήθης.

Μία εβδομάδα αργότερα, διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt. Τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν… άντεξε και θριάμβευσε κάνοντας χημειοθεραπείας.

Ήταν… και συνεχίζει να είναι.. τόσο γενναίος. Δεν έχασε τη χαρά του. Τόσοι πολλοί φίλοι και αγαπημένοι φρόντισαν να μην χάσει κανένας από εμάς την χαρά του.

Χθες, το μεγάλο μας αγόρι χτύπησε το κουδούνι στην πτέρυγα του καρκίνου στο Nicklaus και η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι είναι απεριόριστη. ΣΕ ΥΦΕΣΗ.

Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ευγνώμονες στους παιδίατρους, τους χειρουργούς, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλα τα άτομα του επιτελείου του νοσοκομείου που φρόντισαν το αγόρι μας, αλλά και την οικογένειά μας. Υπήρξαν πολλά κλάματα, αλλά αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωποι σιγουρεύτηκαν ότι υπήρχαν και πολλά χαμόγελα, αγάπη και στήριξη. Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Απλά… ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Μια μέρα, θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό και να δημιουργήσω έναν απαραίτητο και ουσιαστικό διάλογο γύρω από το θέμα του παιδικού καρκίνου και τι σήμαινε για μένα να είμαι γονέας σε αυτήν την κατάσταση. Προς το παρόν είμαι απλά ευγνώμων. Χαρούμενη Παρασκευή. Ο Θεός είναι καλός».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ