Ο Παπαγιάννης αποκάλυψε στην ΕΡΤ τα λόγια που του είχε πει ο Π. Γιαννακόπουλος (video)

 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι με την Εφές, μίλησε για τη φράση που του είχε πει ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας, τις νέες του… ευθύνες και την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ο νέος αρχηγός του “τριφυλλιού”, μετά τη φυγή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου ημιτελικού κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και τη νοοτροπία του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο:

«Δεν είχα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω τον κύριο Παύλο. Αυτό που μου είχε πει ήταν “Γιωργάκη να αγαπάς τον Παναθηναϊκό” και εγώ του είχα πει ότι θα τον αγαπάω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα στον σύλλογο. Θέλουμε εμείς να συνεχίσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού».

Για την ευθύνη του αρχηγού και την προετοιμασία:

«Ο κόουτς θέλει να παίζουμε άμυνα. Ο σκοπός απ’ όλους είναι να βγάζουμε ενέργεια. Ήμασταν πολύ καλοί και στα σουτ. Υπάρχει αυτή η νοοτροπία να παίζουμε σκληρά και σε επίθεση και σε άμυνα. Εγώ είμαι 4η μέρα στην ομάδα. 

Έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Το διήμερο αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατγί έρχονται τα επίσημα. Ο Γκριγκόνις έχει τον τραυματισμό του, θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έρχεται ο Πονίτκα. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε η ομάδα να πάει καλά. 

Ήταν όνειρό μου από μικρός να είμαι αρχηγός. Έχω μεγαλώσει στο κλαμπ. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και το ξέρω. Είναι πολύ σημαντικό το εξωαγωνιστικό και να βγει αυτό στο γήπεδο».  

Για το τουρνουά:

«Το τουρνουά αυτό είναι πολύ δυνατό γιατί κάθε αντίπαλος είναι δυνατός. Θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά, στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε και να βλέπουμε τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Δείτε τις δηλώσεις του στον Δημήτρη Χατζηγεωργίου:

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ