Ο Oυέστμπρουκ διέκοψε την συνεργασία με τον επί 14 χρόνια ατζέντη του λόγω “ασυμβίβαστων διαφορών”

 

Ο ηγέτης των Λέικερς, δεν έχει πλέον ως εκπρόσωπο τον Θαντ Φούτσερ. Ο σταρ των “λιμνάνθρωπων” αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με τον επί 14 χρόνια ατζέντη του λόγω “ασυμβίβαστων διαφορών” όπως ανέφερε ο Φούτσερ σε ανακοίνωσή του.

Από το 2008, όταν ο Ουέστομπρουκ επιλέχθηκε στο No4 του Fraft συνεργάζεται με τον Θαντ Φούτσερ. Μαζί πορεύτηκαν και βοήθησαν ο ένας τον άλλο. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο είχαν κάποιες διαφωνίες σχετικά με το τι θα ήταν καλύτερο για τον Ουέστμπρουκ έπειτα από τις φήμες που προέκυψαν περί ανταλλαγής του από τους Λέικερς, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να διακόψουν την συνεργασία τους.

Ο Φούτσερ, ο οποίος εκπροσωπούσε τον 33χρονο γκαρντ από το ξεκίνημα της καριέρας του στο ΝΒΑ, αποκάλυψε πως ως καλύτερη οπτική, εμφανιζόταν ο παίκτης του να μείνει στους Λέικερς και να ενισχύσει τον ρόλο του.

Με σχετική του δήλωση ανέφερε: «Εκπροσώπησα τον Ράσελ Γουέστμπρουκ για 14 χρόνια και είμαι περήφανος για τη συνεργασία μας, η οποία περιελάμβανε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ντραφτ του 2008, ένα super-max συμβόλαιο και το μοναδικό συμβόλαιο επαναδιαπραγμάτευσης και επέκτασης στην ιστορία. Υποστήριξα επίσης τον Ράσελ καθ’ όλη τη διάρκεια της ανόδου του σε μια εξέχουσα προσωπικότητα της βιομηχανίας της μόδας και πρόσφατα οργάνωσα τρεις διαδοχικές ανταλλαγές για λογαριασμό του Ράσελ – με αποκορύφωμα την ανταλλαγή στην ομάδα της γενέτειράς του, τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κάθε φορά, οι ομάδες έδιναν πολύτιμους παίκτες για να αποκτήσουν τον Ράσελ – και κάθε φορά, ένας νέος οργανισμός αγκάλιαζε την άφιξή του. Το κάναμε μαζί με χάρη και τάξη.

Τώρα, με πιθανότητα τέταρτης ανταλλαγής σε τέσσερα χρόνια, η αγορά λέει στους Λέικερς ότι πρέπει να προσθέσουν επιπλέον αξία με τον Ράσελ σε οποιοδήποτε σενάριο ανταλλαγής. Και ακόμα και τότε, μια τέτοια συναλλαγή μπορεί να απαιτήσει από τον Ράσελ να προχωρήσει αμέσως από τη νέα ομάδα μέσω εξαγοράς..

Η πεποίθησή μου είναι ότι αυτός ο τύπος συναλλαγής χρησιμεύει μόνο για να μειώσει την αξία του Ράσελ και η καλύτερη επιλογή του είναι να παραμείνει στους Λέικερς, να αγκαλιάσει τον αρχικό ρόλο και την υποστήριξη που προσέφερε δημόσια ο Ντάρβιν Χαμ. Ο Ράσελ είναι Hall of Famer και θα το αποδείξει ξανά πριν αποσυρθεί».

Ενώ έκλεισε… αναγγέλλοντας το «διαζύγιο»: «Δυστυχώς, υπάρχουν ασυμβίβαστες διαφορές ως προς την καλύτερη πορεία του και δεν εργαζόμαστε πλέον μαζί. Εύχομαι στον Ράσελ και την οικογένειά του τα καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ