Ο Μιχελάκος νιώθει μόνο περηφάνια!

 

Ο τεχνικός του Τρίτωνα στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από το Μαρούσι, δήλωσε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του μετά από αυτή τη σεζόν.

Ο Τρίτωνας βρίσκεται από το Σάββατο (27/5) στην Basket League παρά την ήττα του από το Μαρούσι την Κυριακή (28/05) και ο Μιχάλης Μιχελάκος μετά το ματς, στις δηλώσεις του, ευχαρίστησε τους πάντες και δήλωσε πως το όνειρό του… έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μιχελάκος:

«Πολλά συγχαρητήρια στο Μαρούσι, είναι πανάξια πρωταθλητές. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Καταφέραμε να φτάσουμε στο Final 4 και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα στέλνοντας την ομάδα μας στην Α1. Ήμασταν άδειοι πνευματικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τα παιδιά θυμήθηκαν τι μπορούν να κάνουν καλά. Λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες μου που ήταν δίπλα μου, τους συνεργάτες μου, όλους όσο βοήθησαν για να έχουμε μια ομαλή σεζόν και με υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου που μου έφερε δύο πανέμορφα παιδιά στον κόσμο και τους γονείς μου».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ