Ο Λίλαρντ είναι ελεύθερος και όλοι… τρέχουν κοντά του

 

Ο 33χρονς άσος των Μπλέιζερς ζήτησε ανταλλαγή μετά την επιλογή της ομάδας του στο draft να κρατήσει τον Σκούτ Χέντερσον.

Το πακέτο που εξετάζουν οι Χιτ για τον Λίλαρντ φαίνεται να είναι το ιδανικό, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Νταν Λι Μπατάρντ, ο οποίος στην πιο πρόσφατη εκπομπή του είπε, πως Τάιλερ Χίρο είναι η καλύτερη επιλογή και για τις δυο ομάδες. Ο ίδιος καταλαβαίνει το σκεπτικό του παίκτη να αποχωρήσει, γιατί το Πόρτλαντ δεν θέλει να χαλάσει την τρίτη επιλογή και τον Χέντερσον για ανταλλαγές παικτών, ώστε να βοηθήσουν τον Λίλαρντ για να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα με την πόλη που αγαπάει.

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται, καθώς μια ακόμα ομάδα έχει μπει στην καταδίωξη του “Dame” και αυτή είναι η Φιλαδέλφεια με την πρόταση τους να είναι ο Ταϊρίς Μάξεϊ και αρκετές επιλογές δεύτερου γύρου. Εκεί ο Μπάταρντ είπε πως δεν ταιριάζει να είναι δίπλα στον Σκούτ Χέντερσον. Το πακέτο των παικτών που θα καταθέσει το Μαϊάμι μαζί με τον Χίρο είναι ο Ντάνκαν Ρόμπινσον και o Νίκολα Γιόβιτς και μερικές επιλογές δεύτερου γύρου. Η ομάδα του Πατ Ράιλι έχει δείξει πως τα τελευταία χρόνια, κάνοντας σωστές προσθήκες πάνε μακριά στα playoffs, καθώς μετρούν συνεχόμενους τελικούς περιφέρειας και δυο τελικούς πρωταθλήματος, μια το 2020 στην “φούσκα” του Ορλάντο και μια φέτος απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς.//ΓΡ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ