Ο Ίρβινγκ “χορεύει” τους Νετς με τους δικούς του όρους

 

Ο 30χρονος γκαρντ δεν λέει να συμβιβαστεί με τα κοινά στο ΝΒΑ, με τον σούπερ σταρ του Μπρούκλιν να ζητά ειδική μεταχείριση και max συμβόλαιο από την ομάδα του Στιβ Νας.

Εάν τραβά μια ομάδα τα βλέμματα, όχι τόσο στο αγωνιστικό αλλά στις εσωτερικές ρήξεις που έχουν δημιουργηθεί την τελευταία χρονιά, αυτή δεν είναι άλλη από το Μπρούκλιν. Μετά το σίριαλ του Ντουράντ, περί ανταλλαγής ή απαιτήσεων να συνεχίζεται, ο “Uncle Drew” ξεκίνησε το δικό του “παιχνίδι”. Δεν είναι τυχαίο πως φέρεται να συμφωνεί με τον “ΚD”, πως Νας και Μαρκς είναι ανίκανοι για μια ομάδα με τις βλέψεις των Νετς.

Θέση πήρε η μάνατζερ και μητριά του Αμερικανού γκαρντ, Σετέλια Ράιλι Ίρβινγκ, λέγοντας πως η νοοτροπία του και τα μηνύματα που θέλει να περάσει δεν σχετίζονται με την αρνητική στάση του απέναντι σε κάποιο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Κάιρι δεν μισεί κανέναν, δεν είναι μέρος της ύπαρξής του».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο Ίρβινγκ ζήτησε, πριν το optin της τελευταίας σεζόν, ειδική μεταχείριση προκειμένου να διαπραγματευτεί την ανανέωσή του.

Έτσι, με βάση το δημοσιογράφο, Ρικ Μπουσέ, ο Κάιρι ζήτησε να αγωνιστεί σε 60 από τους 82 αγώνες και να μην παίζει “back to back” παιχνίδια, συνθήκη που σύμφωνα με τον ίδιο δεν πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν αθλητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ