Ο Γουίνστον συγκλονίζει για τον αυτόχειρα αδερφό του: «Θέλω να είμαι σίγουρος ότι τον κάνω υπερήφανο»

 

Ο 25χρονος γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, μίλησε για την… μαύρη ιστορία με τον αδερφό του, που έβαλε τέλος στη ζωή του πριν τέσσερα χρόνια.

Στις 9 Νοεμβρίου του 2019, ο Ζακ Γουίνστον αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου θα έχει για πάντα ως ζωντανή ανάμνησή τον αδερφό του.

Σε δηλώσεις του, ο Κάσιους Γουίνστον ανέφερε: «Ο Ζακ ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε την οικογένεια ενωμένη. Ήταν εκείνος που φρόντιζε ώστε όλοι να γελούν, να είναι χαλαροί και να μην αγχώνονται πολύ. Το πιο τρελό είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι μέχρι να χαθεί. Αλλά από τη στιγμή που χάνεται νιώθεις το κενό και σου λείπει συνέχεια.

Ήταν ο αδερφός μου, είναι ο αδερφός μου και θα είναι για πάντα. Είναι μαζί μου. Όσο περπατάω, αναπνέω και μιλάω θα είναι μαζί μου. Πριν από κάθε παιχνίδι προσεύχομαι και μιλάω με τον αδερφό μου. Αυτά τα 3-4 λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι όλα είναι γαλήνια, έχω χρόνο για να καθαρίσω το κεφάλι μου και να μιλήσω με τον αδερφό μου. Ξέρω ότι είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι, ότι με παρακολουθεί ακόμα. Κάποιες φορές κατρακυλάω, είναι μέρος της διαδικασίας συμφιλίωσης με την ιδέα. Κάποιες ημέρες δεν θέλω να παλέψω, κάποιες ημέρες θέλω να τα παρατήσω, αλλά σκέφτομαι ότι εκείνος θα ήθελε να συνεχίσω να παλεύω, οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι ο αδερφός μου είναι υπερήφανος».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ