Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και διέλυσε το ατομικό του ρεκόρ αφού στις προηγούμενες 16 εμφανίσεις του έφτασε μόνο μία φορά σε διψήφιο αριθμό, έχοντας 14 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

 Ο Γκρέι μάλιστα σημείωσε την 4η μεγαλύτερη επίδοση πόντων μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Ως προς την επιμέρους λίστα του Λαυρίου Megabolt στη σεζόν, ξεπέρασε την επίδοση που είχε ο Σάβιον Φλαγκ στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου (23 πόντοι / 0 λάθη).

 Παράλληλα σημείωσε την 7η επίδοση 70%+ στα τρίποντα μεταξύ των παικτών που ήταν χωρίς στατιστικό λάθος, αφού είχε 5/7 και εκτέλεσε με 71,42%, όπως και ο Φλαγκ στο εντός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό (5/7 τρίποντα / 0 λάθη).

Ο Γκρέι όμως έγινε μόλις ο δεύτερος που συνδύασε τα παραπάνω. Έγινε δηλαδή μόλις ο δεύτερος του φετινού Πρωταθλήματος με επίδοση 20+ πόντων και 70%+ στα τρίποντα μεταξύ εκείνων που δεν είχαν λάθος στη στατιστική τους. Ο πρώτος που είχε αυτόν τον συνδυασμό αριθμών ήταν ο Μιχάλης Λούντζης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο Megabolt στο ΣΕΦ, στο οποίο είχε 21 πόντους, 6/8 τρίποντα (75%) και κανένα λάθος.//