Ο Χαμ στηρίζει τον Ουέστμπρουκ


Με κολακευτικά λόγια για τον εκρηκτικό γκαρντ μίλησε ο νέος προπονητής των Λέικερς, τονίζοντας πως σκοπεύει να τον διατηρήσει στο ρόστερ των «Λιμνανθρώπων».

Οι Λος Άντζελες Λέικερς παρουσίασαν τον Ντάρβιν Χαμ, τον καινούργιο τους τεχνικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και εκείνος αποθέωσε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Οι «Λιμνάνθρωποι» δεν κατάφεραν να φανούν πολύ ανταγωνιστικοί τη φετινή χρονιά και τερμάτισαν στην 11η θέση της Δυτικής Περιφέρειας μένοντας εκτός στόχων και ο Χαμ κλήθηκε να αναλύσει τους στόχους για τη νέα σεζόν, αλλά και το ρόλο που θα δώσει στο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάρβιν Χαμ:

«Μην το μπλέκουμε: Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και έχει ακόμα καύσιμο στο ντεπόζιτο. Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος τείνει να τον ξεγράψει. Μίλησα με τον Ράσελ και είπαμε κάποια πράγματα. Η σημαντικότερη λέξη που βγήκε από αυτές τις συζητήσεις ήταν η “θυσία”. Περιμένω από αυτόν να είναι ο εαυτός του, ένας γεμάτος ενέργεια παίκτης, όπως ήταν σε όλη την καριέρα του. Ίσως κάποια από αυτά περιλαμβάνουν ότι δεν θα έχει την μπάλα στα χέρια ή να αφορούν την άμυνα. Αλλά και πάλι, όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες. Δεν θα καταφέρουμε κάτι αν δεν μοιραστούμε αυτό το βάρος, αν δεν θυσιάσουμε όλο πράγματα του χρόνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ