Ο απίθανος διάλογος Μπαρτζώκα και Λαρεντζάκη στα αποδυτήρια (video)

Ένα ξεκαρδιστικό video έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε όσα έγραψε ο Ολυμπιακός:

«Στον Ολυμπιακό έχουμε… τιμοκατάλογο για όλες τις παραβάσεις, μικρές και μεγάλες! Το ποσό που συγκεντρώνεται, ωστόσο, δεν πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά μετατρέπεται σε ένα πλούσιο τραπέζι για όλα τα μέλη της ομάδας! Και αξίζει να σημειωθεί πως από την τσιμπίδα του νόμου δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε ο προπονητής!

Εν μέσω των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, υπενθύμισε στον… ταμεία, Χρήστο Μπαφέ, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον ημιτελικό . Ο κόουτς αμέσως προθυμοποιήθηκε να καταβάλει το ποσό, όμως, κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων του βγήκε πολύ πιο… αλμυρό του αναμενομένου. Και αυτό γιατί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχασε την ευκαιρία να την βγάλει… στην ζούλα (όπως ίδιος είπε γελώντας), καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πληρώσει και τις δικές του ατασθαλίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ