Ντράσκοβιτς: «Με την ενέργεια του κόσμου μας θα φτάσουμε στην κορυφή»

 

Ο Μαυροβούνιος σέντερ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερμή Σχηματαρίου, σχολίασε την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τη Μεγαρίδα, ενώ μίλησε συνολικά και για την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς:

Αρχικά, ο Ντράσκοβιτς μίλησε για το «κλειδί» του αγώνα κόντρα στα Μέγαρα, λέγοντας: «Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια όπως είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό. Είναι επίσης σημαντικό που ο Κυρίτσης επέστρεψε στη δράση. Τα παραπάνω, συνδυαστικά με την άνεση που έχουμε όταν παίζουμε στο σπίτι μας, μπορούν να μας οδηγήσουν στη νίκη».

-Πώς ήταν η προσαρμογή σου στο Σχηματάρι;

«Για να είμαι ειλικρινής, η προσαρμογή μου δεν ήταν εύκολη στην αρχή, γιατί κάθε αλλαγή είναι δύσκολη. Προσπάθησα να βρω τον δρόμο μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτή την ομάδα. Επίσης, ήταν δύσκολο για την ομάδα να προσαρμοστεί στους άλλους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, οπότε χρειαζόμασταν χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα. Πιστεύω ότι γινόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Ερμής έχει πολλές δυνατότητες και μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος».

-Το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό και το γνωρίζεις αρκετά με την παρουσία σου σε αυτό τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι η άποψή σου;

«Πολλές ομάδες είναι υποψήφιες να βρεθούν στην κορυφή αυτού του πρωταθλήματος. Φέτος, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος γιατί υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες και μπορεί να διαπιστωθεί πως σε κάθε γύρο αλλάζει συνεχώς ο πίνακας της βαθμολογίας».

-Ποια η εικόνα που έχεις διαμορφώσει για τους ανθρώπους στο Σχηματάρι, τον κόουτς Οικονόμου και τον Ερμή συνολικά;

«Συνάντησα πολλούς καλούς ανθρώπους εδώ. Πρώτα απ’ όλα τον προπονητή μας, Νίκο Οικονόμου, που αποτελεί έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και υπό τις οδηγίες του ο σύλλογος μπορεί να φτάσει πολύ μακριά».

-Τι μήνυμα θα έστελνες στον «μπλε» κόσμο της ομάδας;

«Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, τους ανθρώπους μας να έρθουν και να μας υποστηρίξουν. Μόνο με την ενέργειά τους μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ