Ντράγκιτς: «Νεστέροβιτς, Ντόνσιτς και Ζόραν με έκαναν να επιστρέψω»

 

Στους ανθρώπους που αποτελέσαν την αιτία για να παρευρεθεί στο επερχόμενο Eurobasket στάθηκε ο Σλοβένος γκαρντ σε δηλώσεις του.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με ένα εκπληκτικό καλάθι χάρισε τη νίκη στους Σλοβένους απέναντι στη Τουρκία, στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς θα δώσει το παρόν στο Eurobasket και μαζί με την ομάδα του θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα ευρωπαϊκά σκήπτρα. Σε δηλώσεις του ο ίδιος στάθηκε στους ανθρώπους που έπαιξαν κομβικό ρόλο στο να βρεθεί και φέτος στην Εθνική Σλοβενίας, ενώ τόνισε πως αυτό θα είναι το πιο δύσκολο Eurobasket όλων των εποχών.

Για την Τουρκία ανέφερε:

«Η Τουρκία θα παίξει καλά στο EuroBasket. Θα είναι από τα πιο δύσκολα όλων των εποχών, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, αλλά μου αρέσει ο ανταγωνισμός».

Για την επιστροφή στην Εθνική ομάδα, μετά το 2017 τόνισε:

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα. Τώρα είμαι 36 ετών, ένιωθα πιο φρέσκος πριν πέντε χρόνια αλλά εξακολουθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που επέστρεψα. Ο Ράσο Νεστέροβιτς είναι οικογένειά μου, ο νονός της κόρης μους. Ο αδερφός μου ο Ζόραν αλλά και ο Λούκα (σ.σ. Ντόντσιτς) έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Ο αδερφός μου μάλιστα μου έλεγε συνεχώς να επιστρέψω».

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ