Ντουράντ: «Θέλω τέταρτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με… 40αρες και 50αρες»!

 

Ο μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ εξέφρασε την επιθυμία του να ενισχύσει την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τονίζοντας, μάλιστα, ότι θέλει οι ΗΠΑ να διαλύσουν τους αντιπάλους τους!

Ο αστέρας των Σανς εξέφρασε την επιθυμία να ενισχύσει την Team USA σε συνέντευξή του, τονίζοντας: «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου Ολυμπιακό μετάλλιο»! Ο 35χρονος, θυμίζουμε, ήταν μέλος της Team USA στους τρεις προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2020 και 2021).

«Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο με τους καλύτερους. Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να διαλύσουν αυτός και οι συμπαίκτες του, τους αντιπάλους τους: «Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ