Ντουράντ: «Είμαι ο υπεύθυνος που δεν παίζουμε τα Χριστούγεννα»

 

Ο σούπερ-σταρ των Μπρούκλιν Νετς, θεωρεί τον εαυτό του την αιτία, που η ομάδα του δε βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, που θα αγωνιστούν ανήμερα Χριστουγέννων, στα παραδοσιακά δυνατά παιχνίδια, που ορίζει η Λίγκα για εκείνη την ημέρα.

Οι Μπρούκλιν Νετς δεν βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον Κέβιν Ντουράντ να θεωρεί τον εαυτό του υπαίτιο για αυτή την εξέλιξη.

Η Λίγκα συνηθίζει να ορίζει εκείνη την ημέρα, για λόγους εμπορικότητας, τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, που διαθέτουν και τα μεγαλύτερα αστέρια. Θα απουσιάσουν όμως φέτος οι Νετς των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ και η αιτία είναι τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ντουράντ ζήτησε ανταλλαγή και στο ΝΒΑ δε γνώριζαν αν θα παραμείνει στο Μπρούκλιν, με αποτέλεσμα να αφήσουν εκτός την ομάδα του για αυτή τη σημαντική ημέρα.

Ο ίδιος ο Ντουράντ ανέφερε: «Εγώ φταίω που δεν παίζουμε τα Χριστούγεννα, λόγω του τι έγινε το καλοκαίρι. Το Νετς-Νικς θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ελπίζω του χρόνου να πραγματοποιηθεί».//

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ