Νέντοβιτς: «Ο Βιλντόσα είναι στους top 5 πόιντ γκαρντ της Ευρώπης»

Νέντοβιτς: «Ο Βιλντόσα είναι στους top 5 πόιντ γκαρντ της Ευρώπης»

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει το νέο του συμπαίκτη στον Ερυθρό Αστέρα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού ο ίδιος θεωρεί πως ο αργεντίνος ανήκει στην ελίτ των πόιντ γκαρντ.

Στο top 5 των πόιντ γκαρντ ανήκει ο Λούκα Βιλντόσα σύμφωνα με την άποψη του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προσθήκη του 27χρονου Αργεντίνου για τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ο Λούκα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για εμάς. Μια μεταγραφή από την οποία θα επωφεληθούμε όλοι μας. Όταν ένας παίκτης αγωνίζεται για πέντε χρόνια στην Ισπανία και ύστερα στο ΝΒΑ πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά. Θεωρώ πως είναι ένας από τους top 5 πόιντ γκαρντ της Ευρώπης, μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε «πονοκεφάλους» για τις αντίπαλες άμυνες», τόνισε ο Νέντοβιτς.

«Αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν ότι πριν φτάσω στο Βελιγράδι είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον coach. Με καθησύχασε λέγοντας μου ότι όλη η ομάδα ήταν ενθουσιασμένη για την άφιξη μου, και ότι ανυπομονούν να αγωνιστούν μαζί μου. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα αποδώσω τόσο καλά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει», συμπλήρωσε ο Βιλντόσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ