Νέα εποχή στους Φοίνιξ Σανς

 

Η εποχή Ρόμπερτ Σάρβερ ολοκληρώνεται στο Φοίνιξ, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι, με την αμερικανική ομάδα να περνά στα χέρια του δισεκατομμυριούχου Ματ Ίσμπια.

Η υπόθεση του σκανδάλου (για σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια) του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη των Σανς η οποία ξέσπασε το 2021, τον “υποχρέωσε” να προχωρήσει στην πώληση της ομάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αμερική, ο Ρόμπερτ Σάρβερ έδωσε τα χέρια με τον Ματ Ίσμπια.

Ο 42χρονος είναι πρόεδρος και CEO σε εταιρία με υποθήκες, η οποία λειτουργεί ως οικογενειακή, καθώς ξεκίνησε από τον πατέρα του και ο ίδιος τη συνεχίζε με τον αδερφό του. Εκτός από την “επένδυση” στους Φοίνιξ Σανς, ο Ίσμπια θα αγοράσει την αντίστοιχη ομάδα του WNBA, Φοίνιξ Μέρκιουρι. Ο Ματ έχει κατακτήσει το NCAA με το Μίσιγκαν Στέιτ το 2000 και λίγο καιρό πριν έκανε δωρεά 32 εκατομμυρίων στο κολέγιο του.

Το ποσό που αναφέρεται πως θα καταβάλει ο Ίσμπια για να αγοράσει τους Σανς αγγίζει τα… 4 δισεκατομμύρια, που αποτελεί διπλάσια τιμή από κάθε αγοραπωλησία που έχει γίνει σε ομάδα του ΝΒΑ.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ