Οι Μπλέιζερς δεν θα κάνουν το… χατίρι του Λίλαρντ!

 

Λίγες ώρες μετά το επίσημο αίτημα του Αμερικανού σούπερ σταρ για ανταλλαγή, έγιναν γνωστές οι πρώτες σκέψεις του οργανισμού του Πόρτλαντ, οι οποίες σίγουρα δεν θα… αρέσουν στον 32χρονο.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ζήτησε επίσημα από τους Μπλέιζερς να προχωρήσουν σε ανταλλαγή των δικαιωμάτων του με άλλη ομάδα του NBA. Μάλιστα, ο “Dame Dolla” ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να μετακομίσει στο Μαϊάμι, για λογαριασμό των Χιτ. Το πρώτο μέρος του αιτήματός του λοιπόν έγινε αποδεκτό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το δεύτερο. Το “ESPN” αναφέρει πως η ομάδα από το Πόρτλαντ δεν θα δώσει καμία προτεραιότητα σε αυτήν από τη Φλόριντα. Ο λόγος είναι… εξαιρετικά απλός.

Οι Μπλέιζερς επιθυμούν να λάβουν το καλύτερο δυνατό πακέτο. Σε πρώτη φάση αυτό φέρεται να είναι κάτι που να συμπεριλαμβάνει νεαρούς ανερχόμενους παίκτες, επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου και… μείωση του κόστους συμβολαίων. Το να καταφέρουν οι Χιτ να ικανοποιήσουν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις είναι κάτι… συζητήσιμο. Για αυτό και το “front office” του Πόρτλαντ θα κοιτάξει αποκλειστικά το δικό του συμφέρον, χωρίς να δίνει καμία επιπλέον βαρύτητα σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, άρα και στις επιθυμίες του Λίλαρντ.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ