Οι Μαϊάμι Χιτ θα αποκαλύψουν άγαλμα προς τιμήν του Γουέιντ

Η ομάδα της Φλόριντα θα αποκαλύψει ένα χάλκινο άγαλμα του θρύλου της ομάδας έξω από το “Kaseya Center” αργότερα στη φετινή σεζόν, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τους διοικούντες του οργανισμού.

Το Μαϊάμι πραγματοποίησε μια τελετή για τον εορτασμό της ένταξης του Ντουέιν Γουέιντ στο Hall of Fame του μπάσκετ πέρυσι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της νίκης των Χιτ με 104-87 επί των Σάρλοτ Χόρνετς. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο πρόεδρος της ομάδας Πατ Ράιλι ανακοίνωσε τα νέα.

«Όταν αποσύραμε τη φανέλα του τον Φεβρουάριο του 2020, είπα ότι ο Ντουέιν ήταν το πρόσωπο αυτού του franchise για πάντα και το εννοούσα», είπε ο Ράιλι και συνέχισε: «Η κληρονομιά του Ντουέιν είναι τεράστια όχι μόνο για τους Μαϊάμι Χιτ αλλά και για την κομητεία Μαϊάμι-Γουέιντ. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να τον τιμήουμε από το να μνημονεύσουμε αυτήν την κληρονομιά».

Οι Χιτ θα αναθέσουν στους γλύπτες Όμρι Αμράνι και Όσκαρ Λεόν να δημιουργήσουν το άγαλμα. Ο Αμράνι εργάστηκε επίσης σε αγάλματα των Μάικλ Τζόρνταν, Σακίλ Ο’Νιλ, Ντιρκ Νοβίτσκι και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν το φθινόπωρο του 2024.//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ