Επίσημη η επιστροφή της κόντρας Ανατολής – Δύσης στο All Star Game

Εν τέλει οι σκέψεις του Κομισάριου για επιστροφή στο κλασικό format του All Star Game που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες, έγιναν πράξεις και πλέον στο All Star Weekend της Ιντιανάπολις θα έχουμε επιστροφή “στα παλιά”.

Ο Άνταμ Σίλβερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως στην πρωτεύουσα της Ιντιάνα οι παίκτες θα χωριστούν με τον “πατροπαράδοτο” τρόπο με βάση την περιφέρεια της ομάδας στην οποία αγωνίζονται.

Επίσης καταργείται και το target score που χρειαζόταν οι ομάδες να φτάσουν για να πάρουν το ματς. Συνολικά 24 παίκτες θα παίξουν στο All Star Game. Οι 12 από την Ανατολή και οι υπόλοιποι 12 από τη Δύση. Από το 2018 ως και φέτος δύο αρχηγοί “εκλέγονταν” από το κοινό με ψήφο και οι δύο τους διάλεγαν συμπαίκτες χωρίς περιορισμούς με τηλεοπτική κάλυψη τις τελευταίες φορές μάλιστα.

Αυτή η εκδοχή έτυχε μεγάλης αποδοχής ειδικά τις πρώτες χρονιές αλλά τα τελευταία χρόνια και ειδικά τα τελευταία δύο, ο κόσμος επιζητούσε μια αλλαγή και την επιστροφή στο “Δύση-Ανατολή” συγκεκριμένα. Το κοινό “απαίτησε”, το ΝΒΑ πραγματοποίησε.//ΣΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ