Δεν ανησυχεί ο Μίντλετον για τον Γιάννη…

 

Καθυσηχαστικός εμφανίστηκε ο Κρις Μίντλετον για το θέμα της παραμονής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Ο σταρ του Μιλγουόκι, μιλώντας στο ESPN, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Έλληνα συμπαίκτη του σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του και την πιθανή αποχώρησή του.

«Νομίζω ότι πρόκειται απλώς για business έτσι κι αλλιώς. Δεν με επηρεάζει προσωπικά και δεν νομίζω ότι επηρεάζει την ομάδα. Είναι κάτι που λέει κάθε φορά που συζητάει για την πρόωρη επέκταση συμβολαίου του». 

Βέβαια, δεν έκρυψε την θέλησή του ο “Greek Freak” να παραμείνει μαζί τους:«Πάντα τον θέλουμε μαζί μας, αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλουμε να μείνει μαζί μας επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της ομάδας. Όταν λέει κάτι τέτοιο, απλώς θέλει να δώσει κίνητρο στην ομάδα, στον οργανισμό, ώστε να συνεχίσει να μας βάζει σε θέση να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

Θέλει απλώς να ασκήσει πίεση σε όλους. Αυτός είναι. Νομίζω ότι βάζει περισσότερη πίεση στον εαυτό του ώστε να είναι σπουδαίος κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λοιπόν έξτρα πίεση στην ομάδα όταν το λέει αυτό, ούτε σε εμένα».

Αναφερόμενος στο μέλλον των Μπάκς, ο Κρις Μίντλετον παρουσιάστηκε αισιόδοξος: «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι έχουμε μία ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί πρωταθλήματα μέχρι να φτάσουμε 40 χρονών. Νομίζω όμως ότι γενικά έχουμε αρκετά καλά χρόνια μπροστά μας να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε διεκδικητές του τίτλου».//ΑΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ