Συνεχίζει με Ποτσέκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 η Ιταλία

 

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι, ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός που οδήγησε τη “Σκουάντρα Ατζούρα” στα προημιτελικά του Eurobasket, θα βρεθεί και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της.

Η Ιταλία παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε πριν την έναρξη του Eurobasket με τον τραυματισμό του Ντανίλο Γκαλινάρι και την απουσία άλλων κομβικών παικτών όπως είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, κατάφερε να φτάσει μέχρι τους “8” της διοργάνωσης και μάλιστα βρέθηκε μια… ανάσα μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο αποκλεισμός της “Σκουάντρα Ατζούρα” από τη Γαλλία στη φάση των “8” δεν αποτελεί όμως λόγο απομάκρυνσης του Τζιανμάρκο Ποτσέκο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω. 100%. Με έπεισε με την δουλειά που έκανε με τους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονομάτι που άνοιξε ο Μέο Σακέτι και συνέχισε ο Ποτσέκο με τον καλύτερο τρόπο. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που προπονούσε. Κάναμε την σωστή επιλογή και περιμένω πολλά πλέον ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ