Ράντοβιτς: «Μπορούμε να παίξουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα»

 

Ο προπονητής της Eθνικής Μαυροβουνίου ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα σε αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μιας και πάλεψαν για τη μεγάλη έκπληξη.

Ο Μπόσκο Ράντοβιτς στάθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με την Αμερική. Η ομάδα του ήταν κοντά στην ανατροπή και δυσκόλεψε τους παίκτες του Στιβ Κερ σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Μαυροβούνιου προπονητή:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μια μικρή χώρα 600.000 κατοίκων έκανε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ιστορίας της απέναντι στις ΗΠΑ. Ήμασταν μέσα στο ματς για 35 λεπτά, αλλά στο τέλος η ατομική ποιότητα των αντιπάλων έκανε τη διαφορά.

Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, εμείς αστοχήσαμε σε κάποια καθοριστικά σημεία του αγώνα. Και πάλι μπράβο στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Ο Βούτσεβιτς είναι παίκτης ΝΒΑ εδώ και 10-11 χρόνια, έχει παίξει σε All Star Game και όταν έρχεται στην ομάδα είναι ηγέτης. Κάθε χρόνο είναι καλύτερος ως παίκτης και ως ηγέτης, είναι πολύ σημαντικός για μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε πάντα λόγω του ΝΒΑ».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ