Ντόντσιτς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όλοι ξέρουν γιατί ήμουν εκνευρισμένος»

Φανερά συναισθηματικά φορτισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς λίγο μετά την ήττα-αποκλεισμό με 100-89 από την Εθνική ομάδα του Καναδά.

Περήφανος για την πορεία της Σλοβενίας δήλωσε αρχικά ο Λούκα Ντόνσιτς, τονίζοντας ότι όλοι έδωσαν το 100%. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του, σχολιάζοντας την στάση των διαιτητών στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εικόνα της ομάδας του, λέγοντας ότι όταν αγωνίζεσαι με την χώρα σου πρέπει να τα δίνεις όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Καναδά. Έπαιξαν πολύ καλά. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο (σσ. τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ), είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Όλοι έδωσαν το 100%.

Όλοι ξέρουν γιατί ήμουν εκνευρισμένος. Όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Και έχω πρόβλημα με αυτό. Οι διαιτητές είπαν σε έναν παίκτη ότι δεν θα σφυρίξουν τα φάουλ. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό. Ξέρω ότι παραπονιέμαι πολύ, αλλά δεν είναι δίκαιο. Παίζουν πολύ physical εναντίον μου, αλλά αν το πεις αυτό…., δεν είναι δίκαιο».

Όσον αφορά τον Ντιλόν Μπρουκς: «Ο Ντίλον Μπρουκς δεν αρέσει σε πολύ κόσμο, αλλά εγώ τον σέβομαι για αυτά που κάνει και τα κάνει πολύ καλά».

Για την ατμόσφαιρα: «Θα το έλεγα στο τέλος αν δεν με ρωτούσε κανείς. Ο κόσμος εδώ στις Φιλιππίνες είναι απίστευτος και εκτιμώ πολύ την αγάπη που μου έδειξαν».

Για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του: «Ξεκινάει με εμένα. Πρέπει να είμαι καλύτερος για την ομάδα μου. Όπως είπα, όταν παίζεις για την πατρίδα σου, θέλεις να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, να πεθάνεις εκεί έξω». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ