Ενγκατάι: «Η Ελλάδα μας πίεσε πολύ, έβγαλε πολλή ενέργεια»

Ο 30χρονος φόργουορντ στην συνέντευξη τύπου λίγο μετά την ήττα της ομάδας του μίλησε για το ταλέντο των παικτών της Ελλάδας και την δύναμή της στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η Νέα Ζηλανδία παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική στο παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα, ωστόσο η σπουδαία εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο δεύτερο μισό του αγώνα τους λύγισε και τους οδήγησε στον αποκλεισμό.

Ο Τζόρνταν Ενγκατάι στις δηλώσεις του, εξέφρασε αρχικά την χαρά του για την προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας ότι τα έδωσαν όλα. Στην συνέχεια σχολίασε με τα καλύτερα λόγια το σύνολο της ”Γαλανόλευκης” ενώ παράλληλα μίλησε και για τον στόχο του Προ ολυμπιακού τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 30χρονου Νεοζηλανδού 

«Είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά μας. Τα δώσαμε όλα. Μπήκαμε με την κατάλληλη νοοτροπία, αλλά η Ελλάδα είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα και αποτελεί υπερδύναμη στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Η Ελλάδα μάς πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε πολλή ενέργεια και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους στην ομάδα. Η κουλτούρα μας είναι να μην τα παρατάμε, είμαστε οι Tall Blacks. Το τουρνουά δεν τελείωσε για μας, έχουμε να παίξουμε για το Προ ολυμπιακό Τουρνουά και έχουμε ένα παιχνίδι αύριο, που έχει μεγάλη σημασία». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ