Αβράμοβιτς: «Κανείς δεν νιώθει κούραση, παλέψαμε για αυτούς που λείπουν»

Παρά τις απουσίες της η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έβγαλε ”άσους” από το μανίκι, ένας από αυτούς ο 28χρονος Σέρβος, όπου με την εμφάνιση του βοήθησε την Σερβία να περάσει το εμπόδιο του Καναδά, επικρατώντας με 95-86. 

Έτοιμος για άλλη μία μάχη παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Αλέξα Αβράμοβιτς, αναφέροντας ότι κανείς δεν νιώθει κούραση και δεν απασχολεί κανέναν από την ομάδα, ποιος θα είναι ο αντίπαλος στον τελικό.

Ο Αβράμοβιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 πόντους και σε όσα λεπτά έπαιξε έβγαλε ενέργεια και πάθος και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με δάκρυα στα μάτια ο 28χρονος αφιέρωσε την νίκη στον άτυχο Σίμανιτς, ο οποίος με άλλο ένα μήνυμά του πριν τον αγώνα τους ώθησε προς την σπουδαία πρόκριση.

«Ο Μπόρισα μάς έστειλε πάλι μήνυμα πριν τον αγώνα και εμείς δώσαμε τα πάντα. Μπορεί ο Καναδάς να έχει All Star, αλλά εμείς είμαστε η Σερβία. Δείξαμε τι σημαίνει να παλεύεις για τη χώρα σου, την οικογένειά σου, τη φανέλα! Παλέψαμε για τα αδέρφια μας και τον Μπόρισα! Κανείς δεν νιώθει κούραση. Όποια ομάδα κι αν έρθει, είμαστε η Σερβία και θα παλέψουμε. Παλέψαμε για αυτούς που λείπουν, για αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον, για όλους!» //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ