Ανυπομονεί για ατμόσφαιρα και Ιτούδη ο Παπαγιάννης (audio)

 

Πέραν του Δημήτρη Ιτούδη και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο διεθνής σέντερ μίλησε, επίσης, στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε, κυρίως, στον κόσμο της Λάρισας, ενώ του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τον… νεόκοπο, Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη, όπως τις μετέδωσε και η ΕΡΑΣΠΟΡ που ήταν παρούσα στην προπόνηση της Εθνικής:

Για τον κόσμο της Θεσσαλίας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Είναι ένα σημαντικό μας για μας και θέλουμε τη νίκη. Σίγουρα θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου, είναι θετικό ότι υπάρχει sold out. Είναι σημαντικό το μπάσκετ να είναι ενωμένο και να πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, παίκτες και φίλαθλοι. Να έρθουν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι οι φίλαθλοι, τους θέλουμε μαζί μας».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για εκείνον. Μιλά από μόνη της η καριέρα του, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ξέρουμε απόλυτα τι θα φέρει στο τραπέζι το φετινό καλοκαίρι και σίγουρα ανυπομονούμε για το αυριανό παράθυρο και τις υπόλοιπες συνεργασίες μαζί του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ