Μπογκντάνοβιτς : «Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό»

Ο Σέρβος αθλητής των Ατλάντα Χοκς μίλησε για την κόντρα εντός παιχνιδιού με τον προπονητή του, Κουίν Σνάιντερ, στην νίκη επί των Σικάγο Μπούλς τα ξημερώματα με 113-101.

Ο τεχνικός των Ατλάντα Χοκς είχε μια έντονη διαφωνία με τον Μπόγκνταν Μπογκντάβιτς στον αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς στο Ιλινόι, με την ομάδα του να επικρατεί τελικά με 113-101. Οι δυο άνδρες έφτασαν πολύ κοντά, ανταλλάζοντας κουβέντες σε έντονο ύφος. Ο τεχνικός της ομάδας είπε πως: «Ο Μπόγκι ήταν υπέροχος στο ματς ενώ αυτός και εγώ βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση. Καλύτερα από εξαιρετική θέση. Υπέροχη θα έλεγα! Μου αρέσει το πώς έπαιζε. Αμύνεται καλά και είμαι πολύ περήφανος αυτόν» δείχνοντας την εκτίμηση του στον Σέρβο αθλητή.

Οι δηλώσεις του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:

«Είναι κάτι το οποίο γίνεται κάθε λεπτό. Συνέχεια λογομαχούμε. Και αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει. Ο Κουίν (σ.σ. Σνάιντερ) είναι ο… δικός μου. Με πιέζει και με σπρώχνει στα όριά μου όλη τη χρονιά. Είχαμε και άλλους τέτοιους τσακωμούς και μικρούς καβγάδες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ