Μπιτίμ: «Χαρούμενοι για το 3Χ3»

O έμπειρος γκαρντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο 3Χ3 της Τουρκίας στα προκριματικά του Προολυμπιακού Τουρνουά και στην απόφασή του να μετακομίσει στο ΝΒΑ και τους Μπουλς.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το 3/3 της Τουρκίας: «Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 3Χ3. Ναι, η Κροατία φαίνεται να έρχεται, αλλά θα ήταν ανόητο να μην σκεφτόμαστε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε στα ημιτελικά ενώ συγκεντρωνόμαστε στην Κροατία. Δεν θα το κάνουμε αυτό.

Η Κροατία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε η καλύτερη ομάδα εδώ και ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Γι’ αυτό θα ασχοληθούμε με τους ημιτελικούς και τους τελικούς όταν έρθει η ώρα. Ο στόχος μας θα είναι να κερδίσουμε με κάθε τρόπο».

Για το ΝΒΑ και το συμβόλαιο με τους Μπουλς: «Υπήρχε μια διαδικασία όπου όχι μόνο δύο ομάδες, αλλά 7-8 ομάδες ήθελαν να με δουν και με κάλεσαν στα καμπ τους και ήθελα να δω τις προθέσεις τους. Στην Αμερική, ήταν μια πολύ πιο ολοκληρωμένη περίοδος για μένα από ό,τι αποτυπώθηκε στον Τύπο. Τελικά πήρα τη σωστή απόφαση να υπογράψω με τους Σικάγο Μπουλς. Και με ήθελαν κι αυτοί. Και πιστεύω ότι ήταν η σωστή απόφαση για το μέλλον μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ