Μπέικον: «Βλέπω τον εαυτό μου για πολλά χρόνια στην Ελλάδα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μίλησε για το μέλλον του στην Ελλάδα, τις σκέψεις που έχει κάνει για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην δυσκολία του να ζει μακριά από την οικογένεια του. 

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε… live στο Ιnstagram δηλώνοντας πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές να αποσυρθεί για να είναι κοντά στα παιδιά του που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του “τριφυλλιού”:

«Μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ για να είμαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 και αγαπώ το μπάσκετ, αλλά είναι δύσκολο να είμαι εγώ εδώ κι αυτά στις ΗΠΑ. όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνη. Σίγουρα τα λεφτά είναι καλά, στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα κι από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Δεν λέω ότι αποσύρομαι, μου αρέσει πολύ εδώ, απλά πως είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Και δεν είναι εύκολο να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, γιατί δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου εδώ με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω τον εαυτό μου πολλά χρόνια στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για μένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ