Μπαρτζώκας: «Το κίνητρο είναι πάντα πολύ υψηλό όταν είναι να πάρεις έναν τίτλο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, μετά το "ερυθρόλευκο" break στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Κάναμε το 1-0 στη σειρά. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ειδικά στην έδρα της. Τα παιδιά έκαναν σοβαρή δουλειά, παίξαμε για ακόμα μία φορά συμπαγές μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε αναφερόμενος στην ομαδικότητα που επέδειξε η ομάδα του: «Τα τελευταία τρία χρόνια αυτό συμβαίνει. Συχνά παίξαμε με μεγάλες απουσίες μέσα στη χρονιά. Πάντα βασιζόμασταν στο ομαδικό παιχνίδι. Όταν παίζουμε μαζί, αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε. Οι παίκτες κερδίζουν τα παιχνίδια όταν παίζουν μαζί».

Σχετικά με το αν έδωσε παραπάνω κίνητρο στον Ολυμπιακό η κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό, είπε: «Μπορείς να πεις ότι έχουμε κίνητρο να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Η έδρα ήταν μαζί του σήμερα, το κίνητρο πάντα είναι πολύ υψηλό όταν είναι να πάρεις έναν τίτλο».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ