Μπάρκλεϊ: «Ο Μοράντ πρέπει να ωριμάσει, φέρεται σαν χαζός» (video)

 

Ο θρύλος του ΝΒΑ, με δηλώσεις του, κλήθηκε να μιλήσει για τον 23χρονο Αμερικανό, τονίζοντας πως θα πρέπει να προσέξει το περιβάλλον του και να ωριμάσει, ενώ παράλληλα του έπλεξε το εγκώμιο, επισημαίνοντας πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτης της λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ:

«Όταν εμπλέκεσαι σε τρία περιστατικά με όπλα έχεις ξεπεράσει τα όρια κατά πολύ. Ελπίζω το παιδί αυτό να ωριμάσει και να έχει καλύτερους ανθρώπους γύρω του. Τη νέα σεζόν αρχίζει το νέο του συμβόλαιο, για πέντε χρόνια με 231 εκατ. δολάρια. Δεν επιτρέπεται να τα κάνει μαντάρα! Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και ένα από τα νέα πρόσωπα της λίγκας και πάει και φέρεται σαν ηλίθιος. Καταλαβαίνω πως είναι 23 και όλοι μας κάναμε βλακείες σε νεαρή ηλικία, αλλά θα πρέπει να προσέξει το περιβάλλον του».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να είσαι διάσημος, ειδικά στη σημερινή εποχή με τόσες κάμερες, τα social media και όλα αυτά. Νιώθω άσχημα για το παιδί, αλλά με αυτά που κάνει ζημιώνει την ομάδα του. Όταν είσαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σου και σε τιμωρούν, την πληρώνει η ομάδα σου. Απογοήτευσε όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους συμπαίκτες του, την ομάδα, τους προπονητές, όλη το Μέμφις. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς συνέχεια όπλο μαζί σου. Κι αν χρειάζεσαι, τότε πας σε λάθος μέρη. Αν πρέπει να έχεις όπλο, τότε θα πρέπει να λειτουργείς πάρα πολύ υπεύθυνα με αυτό».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ