Μπάνκι: «Παραδοσιακή δύναμη η Ελλάδα, σημαντική η νίκη μας»

 

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη σπουδαία επικράτηση της Λετονίας επί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 80:60 στην Κρήτη, δήλωσε ο Ιταλός προπονητής. Παράλληλα, δε δίστασε να… αποθεώσει τη χώρα μας.

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε τη χαρά του για την εμφάνιση αλλά και τη νίκη της ομάδας του στα “Δύο Αοράκια“. Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει τα εύσημα στους Στρέλνιεκς, Τίμα και Μπερτάνς οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι για τους Λετονούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μας, γιατί πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη εκτός έδρας. Αυτή η ομάδα κάνει κάτι φανταστικό, που μπορεί να μείνει για πάντα στη μνήμη όλων των Λετονών.

Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο, όπως και το πλάνο μας. Θέλαμε να ελέγξουμε το ματς από την άμυνα και κάναμε εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι αυτό. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση ηγήθηκαν εκπληκτικά οι έμπειροι παίκτες μας.

Οι Στρέλνιεκς, Τίμα και Μπέρτανς απέδειξαν την αξία τους και είναι τιμή μου να τους προπονώ. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, κάναμε προσαρμογές και βρήκαμε τους εκτελεστές μας. Είμαστε σε καλά χέρια.

Οι παίκτες ακολούθησαν άψογα το πλάνο, με συγκέντρωση και με κάνει πολύ περήφανο ότι παρά τις αλλαγές που έχουμε, διατηρούμε την ίδια κατεύθυνση στην ομάδα μας».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ