Μπάνκι: «Κάποιες λεπτομέρειες πρέπει να τις αναλύσουμε και να τις διορθώσουμε»

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο ότι η ομάδα του είχε το αίσθημα ότι θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικοί έως το τέλος, ενώ υπογράμμισε τις λεπτομέρειες που πρέπει να αναλύσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι:

«Πήρε μια καλή νίκη. Ο τρόπος που παίξαμε για σχεδόν τριάντα λεπτά, μας έδωσε το συναίσθημα πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο τέλος. Περίμενα από την πλευρά του Παναθηναϊκού να απαντήσει. Δυστυχώς την κρίσιμη στιγμή, στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν ικανοί να ανταποκριθούμε στο physicality του Παναθηναϊκού. Ήταν πολύ σκληρός και επιθετικός στην άμυνα. Τα τελευταία δέκα λεπτά μού έδωσαν πολλούς λόγους να μετανιώνω.

Ξέρω πως ο αντίπαλος έκανε σπουδαία δουλειά, είδα πόσο επιθετικός ήταν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάποιες λεπτομέρειες πρέπει να τις αναλύσουμε και να τις διορθώσουμε, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις κορυφαίες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός. Να έχουμε συνέχεια και συνέπεια. Δεν βοήθησε το ποσοστό στο τρίποντο, με εξαίρεση τον Μάρκο Μπελινέλι. Χάσαμε όμως στην τελευταία περίοδο τη συνέπεια που είχαμε ως τότε, σε άμυνα και επίθεση.

Προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από τον καθένα. Είμαστε σε μια διαδικασία μάθησης. Υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση. Βελτιώνουμε να επανέλθουν οι δύο ψηλοί μας, ο Τζόρνταν Μίκι κι ο Ακίλε Πολονάρα, για να αναπροσαρμοστούν οι ευθύνες στη ρακέτα. Προσπαθούμε κάθε βράδυ να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μου αρέσει πολύ το πνεύμα και η θέληση των παικτών μου. Μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ