Μούσα: «Ο Λούκα είναι σαν αδελφός μου, θέλω να κατακτήσω τίτλους με τη Ρεάλ»

 

Ο Βόσνιος περιφερειακός φιλοξενήθηκε στο ισπανικό “ES-radio” και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Σλοβένο σταρ των Ντάλας Μάβερικς, ενώ παράλληλα τόνισε πως κοιτάει… ψηλά με τη “Βασίλισσα”. 

Ο Τζάναν Μούσα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο ισπανικό “ES-radio” ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λούκα Ντόντσιτς, τους στόχους της “Βασίλισσας”, αλλά και για το… ρίσκο της απόφασής του να μεταφερθεί στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντζάναν Μούσα:

«Ο Λούκα είναι σαν αδελφός μου. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και κρατάμε επαφή. Πριν από το παιχνίδι, μιλούσαμε πολύ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι μόνο για την ομάδα αλλά για τα εστιατόρια της πόλης και άλλα πράγματα που μπορώ να κάνω εκεί όμως δεν θέλω να τα αναφέρω. Η φιλία μας άρχισε πριν από πολλά χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:

«Ήταν μια απόφαση που είχε ρίσκο όμως ο εκπρόσωπός μου, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και εγώ κάναμε το μεγάλο βήμα. Η συμβουλή του τα προηγούμενα χρόνια ήταν: “Πήγαινε σε μια μικρή ομάδα σαν την Μπρεογκάν, δείξε ποιος είσαι και μετά θα έλθει η μεγάλη πρόταση. Και αυτό ακριβώς συνέβη! Πλέον είμαι πιο ώριμος. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η Ρεάλ και να κατακτήσω τίτλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ