Μωραΐτης: «Το ατού μας θέλουμε να είναι η άμυνα»

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόνισε την πίστη του πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να πετύχει κάτι καλό σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Ιδαίτερη έμφαση στην άμυνα έδωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης, που ανέφερε ότι θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την πορεία της Ελλάδας στο Mundobasket 2023, μετά την εικόνα που είχε στα φιλικά με ΗΠΑ και Γερμανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ανυπομονούμε να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη δουλειά σε κάποια σημεία. Στόχος μας είναι μόνο το ματς με την Ιορδανία. Δεν θέλω να αναφερθώ στις απουσίες, ό,τι έγινε… έγινε. Το ατού μας θέλουμε να είναι η άμυνα και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, γιατί στα φιλικά με ΗΠΑ και Γερμανία δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο αμυντικό τρανζίσιον. Μακάρι να πετύχουμε κάτι καλό. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω πολύ στην Εθνική μας και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Το αξίζουμε!».//ΜΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ