Μωραΐτης: «Έτσι είναι το άθλημα, δεν κοιμήθηκα από την στεναχώρια μου»

 

Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού προχώρησε σε δηλώσεις μία μέρα μετά την ήττα την Εθνικής μας κόντρα στην Λιθουανία, μιλώντας για την κατάσταση της ομάδας, εμφανώς στεναχωρημένος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπάσκετ έφτασε μέχρι τους “16” του Mundobasket 2023 αλλά δεν κατάφερε να επιβληθεί της Λιθουανίας και φτάσει μακρύτερα. Ο Δημήτρης Μωραΐτης, γκαρντ της Εθνικής, δήλωσε μία μέρα μετά την αναμέτρηση πως στεναχωρήθηκε έντονα και δεν κατάφερε να κοιμηθεί το περασμένο βράδυ.

Για τον 24χρονο περιφερειακό, το άθλημα είναι έτσι όπως είναι και για αυτό η Εθνική Ελλάδος πρέπει να συνεχίσει, κοιτώντας το προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Θέλουμε αυτή την νίκη γιατί θα μας βοηθήσει για το προολυμπιακό, αλλά και για την περηφάνεια μας, τον κόσμο. Ανυπομονούμε για αύριο.

Σίγουρα έχει ακουστεί κάτι. Έχουμε μία πικρία, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η διοργάνωση. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά τη διοργάνωση και κοιτάμε το προολυμπιακό.

Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ προφανώς ήμουν στεναχωρημένος, δεν κοιμήθηκα. Έτσι είναι το άθλημα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε έναν ακόμα αγώνα και προχωράμε.

Όλοι είναι έμπειροι, ξέρουν ότι έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να συνεχίζεις. Αν μένεις πίσω, θα μείνεις πίσω και θα έχεις μπερδεμένο μυαλό. Διαγράφουμε ό,τι έγινε. Μακάρι να γινόταν το αντίθετο, αλλά κοιτάμε το αύριο».//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ