Μήλας: «Έχουμε αποδείξει πως ξέρουμε να πρωταγωνιστούμε»

Ο Προμηθέας την περσινή περίοδο έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Basketball Champions League και οι άνθρωποι του συλλόγου, ευελπιστούν σε μία εξίσου ανάλογη πορεία.

Η ελληνική ομάδα δεν είχε εύκολη κλήρωση στη διοργάνωση, όμως όπως τόνισε και ο πρόεδρος Χρήστος Μήλας, υπάρχει το “know how” στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών και οι δηλώσεις του Χρήστου Μήλα:

“Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Basketball Champions League στη Γενεύη της Ελβετίας, με τον Προμηθέα Πάτρας να μαθαίνει τους αντιπάλους του στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν στην κλήρωση, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χρήστος Μήλας και ο General Manager, κ. Θανάσης Σουφλιάς.

Οι ”Προμηθείς”, οι οποίοι μπήκαν στην κλήρωση από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, κληρώθηκαν με την ισχυρή και παραδοσιακή δύναμη από το πρώτο, Γαλατασαράι από την Τουρκία, ενώ από το τρίτο γκρουπ προέκυψε η γερμανική Ράστα Βέχτα. O τελευταίος αντίπαλος των Πατρινών θα γίνει γνωστός τον Σεπτέμβριο, μέσω της διαδικασίας των προκριματικών (Νίμπουργκ, Κάλεβ Κρόμο, Τρέπτσα, Κεραυνός, Κουτάισι, Πατριότι Λέβιτσε).


Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο πρόεδρος του Προμηθέα, κ. Χρήστος Μήλας, ανέφερε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμα χρονιά, για να εκπροσωπήσουμε τον Προμηθέα στην κλήρωση του BCL. Είναι ακόμα Ιούνιος, συνεπώς δεν έχουμε να πούμε πολλά για τους αντιπάλους μας, καθώς τα ρόστερ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση. Έχουμε πλέον το know how από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουμε αποδείξει πως ξέρουμε να πρωταγωνιστούμε, θα δομήσουμε το ρόστερ όπως πρέπει, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί για έβδομη συνεχή χρονιά».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ