Μιγιάτοβιτς: «Δεν υπάρχουν χρήματα για να αγοράσουν τις εμπειρίες μου με τον Ίβκοβιτς»

 

Σε συνέντευξή του, ο τεχνικός της Εφές, αναφέρθηκε συγκινημένος στον Ντούσαν Ίβκοβιτς λέγοντας πως είναι ιδιοφυΐα, ενώ αποθέωσε και τον Βασίλιε Μίσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ίβκοβιτς: «Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός ότι δεν μιλάμε καθημερινά. Ο Ίβκοβιτς με επέλεξε για φίλο του. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα της ζωής μου. Δεν υπάρχουν χρήματα που να μπορούν να αγοράσουν αυτές τις εμπειρίες μαζί του, κάθε ταξίδι, κάθε απόγευμα. Αυτές οι ιστορίες δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Ήταν μια ιδιοφυΐα, το μπάσκετ, η ίδια η ζωή. Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για τον περιγράψω».

Για τον Μίτσιτς: «Ένας και μοναδικός Βάσα! Αυτού του είδους η αφοσίωση, η προσήλωση στο μπάσκετ, η φανατική προσέγγιση και η αυτοκριτική τον έχουν φέρει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ο Μίτσιτς έχει ένα πλήρες πακέτο για το μπάσκετ. Ό,τι έχει πετύχει, το έχει κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ταλέντο μέχρι τα 18, σκληρή δουλειά, πάθος, βελτίωση. Η τελειότητα του μπασκετμπολίστα. Τίποτα δεν του χαρίστηκε, του αξίζουν τα πάντα.Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία μέσα μου ότι δεν θα κάνει το ίδιο στο ΝΒΑ. Αν έχει βάλει αυτόν τον στόχο, θα γίνει ένας κορυφαίος πλέι-μέικερ. Δεν υπάρχει ομάδα όπου δεν θα ήθελε να έχει τον Βάσα, ακόμα κι αν ήταν οι Λέικερς, η Εφές»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ