Μιχελάκος: «Η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να παίξουμε στην Basket League

 

 

Ο προπονητής του Τρίτωνα, σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Final Four της Elite League, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία της ομάδας του στην τελική τετράδα, ενώ μίλησε και για την περίπτωση ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μιχελάκος:

«Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ, είναι άκρως τιμητικό για τον οργανισμό του Τρίτωνα που θα λάβει μέρος σε αυτό το πρώτο Final 4. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη, για μας ήταν μια αρκετά κοπιαστική σεζόν και θεωρούμε πως οι κόποι μας ανταμείβονται. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, αφού το άθλημά μας είναι δίκαιο. Μακάρι να γίνουν τέσσερα πολύ όμορφα παιχνίδια. Η διοίκηση της ομάδας είναι σε μια διαδικασία ανεύρεσης πόρων. Τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά, από άποψη εγγυήσεων και οικονομικών δεδομένων. Εμείς, προπονητές και παίκτες, παλεύουμε γι’ αυτό το κομμάτι και θέλουμε να πιστεύουμε πως αν τυχόν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον ημιτελικό, η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να παίξουμε στην Basket League».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Καμπερίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για το συναρπαστικό και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να διεκδικείς και να κερδίζεις την άνοδο. Χρειάζεται όλη τη χρονιά να έχεις καταθέσει ψυχή και σώμα για να τα καταφέρεις. Είναι πολύ όμορφο να βρεθείς με την ομάδα που ήσουν στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν στην Basket League. Όλοι ανυπομονούμε για το Σάββατο για να δούμε ποιες δύο ομάδες θα πάρουν την άνοδο. Οι στιγμές αυτών των πολύ μεγάλων αγώνων είναι λίγες για έναν αθλητή, γι’ αυτό πρέπει να το ζήσεις όσο πιο έντονα γίνεται. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, που ίσως μπορεί και να μην ξαναζήσεις. Όλοι σκεφτόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ