Μίχαϊλιουκ: «Υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναίκό, αλλά νιώθω ότι ανήκω στο ΝΒΑ»

 

Μιλώντας στην Media Day των Μπόστον Σέλτικς, ο Ουκρανός διεθνής έκανε λόγο για την πρόταση που έχει από το “τριφύλλι”, τονίζοντας ωστόσο ότι νιώθει πως είναι παίκτης για το ΝΒΑ.

Το όνομα του Σβι Μίχαϊλιουκ βρίσκεται καιρό στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των “πρασίνων”, καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι πρόκειται για τον παίκτη που θα μπορούσε να αποτελέσει το τελευταίο “κομμάτι του παζλ” που λείπει από το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Εντούτοις, ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ φαίνεται πως έχει άλλες προτεραιότητες στο μυαλό του και επιθυμεί να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πάντως, μπορεί η ομάδα της Βοστώνης να του έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνει στο
ΝΒΑ, ωστόσο πρόκειται για ένα συμβόλαιο μερικώς εγγυημένο.

Συγκεκριμένα, μέχρι το πρώτο ματς της σεζόν αναμένεται να πάρει 200.000 δολάρια και σε περίπτωση που παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, να λάβει 1.2 εκατ. δολάρια. Και αν στη συνέχεια καταφέρει να μείνει στο ρόστερ έως και τις 10 Ιανουαρίου θα λάβει όλο το ποσό του συμβόλαιο του, που αγγίζει τα 2.3 εκατ. δολάρια.

Αναλυτικά η δήλωση του Σβι Μίχαϊλιουκ:

«Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι αλλά τις ζύγισα και είδα τι ήταν καλύτερο για εμένα… Ήθελα να είμαι κομμάτι μιας σπουδαίας προσπάθειας. Νιώθω ακόμα παίκτης του ΝΒΑ και πιστεύω ότι ανήκω ακόμα εδώ. Και θέλω να συνεχίσω το ταξίδι», σημείωσε αναφερόμενος στον κύριο λόγο που επέλεξε τα λιγότερα χρήματα του ΝΒΑ, σε σχέση με αυτά που θα μπορούσε να πάρει αν ερχόταν στην Ελλάδα.//ΠΜ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ