Μετά τους Μπράιαντ και Πλάις, εκτός και ο Λάρκιν για την Εφές

 

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την Αναντολού Εφές, καθώς, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Σέιν Λάρκιν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι του.

Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό μέσο “Stop Press Medya” αναφέρει πως ο 31χρονος γκαρντ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, αναμένεται να χειρουργηθεί στο δάχτυλο του χεριού, με το χρόνο της επιστροφής του να μην έχει καθοριστεί.

Αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη σημαντική απουσία για τους Τούρκους, καθώς ήδη έχουν τεθεί “νοκ-άουτ” οι Ελάιτζα Μπράιαντ, λόγω τραυματισμού στο πόδι, και Τίμπορ Πλάις. Οι τρεις τους (μαζί με τον Λάρκιν) θεωρείται απίθανο να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με τη “λαίλαπα” των τραυματισμών, ο τεχνικός της Εφές, Ερντέμ Τσαν δήλωσε: «έχουμε κουραστικό πρόγραμμα. Παίξαμε 2 εκτός έδρας αγώνες ενώ χάσαμε 3 παίκτες λόγω τραυματισμού. Ο Σέιν Λάρκιν, ο Ελάιτζα Μπράιαντ και ο Τίμπορ Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό χωρίς να σκεφτόμαστε αυτές τις ελλείψεις».//ΓΘ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ