Μέσα με Ζαλγκίρις ο Μπόλντγουιν

Ο παίκτης της Μακάμπι μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, ανησύχησε όλο το σύλλογο του Ισραήλ, με τις ενδείξεις να μην είναι ενθαρρυντικές μέχρι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Ισραηλινός τεχνικός Όντεν Κάτας, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αμερικανού γκαρντ θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από τον τραυματισμό του αθλητή του. Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Γουέιντ Μπάλντγουιν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, καθώς αποδείχθηκε πως το πρόβλημα που είχε στο δικέφαλο δεν ήταν τόσο σοβαρός.

Οι δηλώσεις του Όντεν Κάτας:

«Είναι λιγότερο σοβαρό από όσο φαινόταν, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό για την Πέμπτη (28/12). Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις για να το δοκιμάσουμε, θα δούμε πριν το παιχνίδι. Χαίρομαι που δεν είναι σοβαρό».

«Μπορώ να το δω μόνο επαγγελματικά. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ιδανικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι είναι ιδανικό να συναντηθούμε μία ημέρα πριν από ένα παιχνίδι και να το κάνουμε να λειτουργήσει. Ελπίζω πραγματικά ότι θα ξέρουμε πώς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ότι η κατάσταση εκτός γηπέδου θα αλλάξει το συντομότερο δυνατό».//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ