Με Τζορτζ Πάπας ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής

Η “Επίσημη Αγαπημένη” ξεκίνησε τη Δευτέρα (7/11) την προετοιμασία της για τους δύο αγώνες απέναντι σε Λετονία και Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε σήμερα (7/11) την προετοιμασία της για τους δύο αγώνες του “παραθύρου” της FIBA, απέναντι σε Λετονία και Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Μεταξύ αυτών που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του και των συνεργατών του (Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή), είναι και ο Τζορτζ Πάπας. Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος από αυτούς που αγωνίζονται στην EuroLeague και θα βοηθήσει στην προσπάθεια της “Επίσημης Αγαπημένης” για το 2/2 σε αυτούς τους αγώνες των προκριματικών. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος δεν είναι απολύτως έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του.

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε σήμερα (7/11) στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης,  Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια τις πρώτες μέρες.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ