Με Γουίλμπεκιν η Τουρκία στα “παράθυρα”

 

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σέιν Λάρκιν στο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Τουρκίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Η Τουρκία θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στα επερχόμενα “παράθυρα” του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Η ομάδα του Αταμάν έχει χάσει έδαφος όσον αφορά την πρόκριση, οπότε οι αγώνες με Βέλγιο (εντός, 11/11 στις 20:00) και Σερβία (εκτός, 14/11 στις 21:00) είναι παιχνίδια επιβίωσης.

Ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε 16 παίκτες στην προεπιλογή, στην οποία δεν βρίσκεται ο τραυματίας Σέιν Λάρκιν, αλλά είναι παρών ο Σκότι Γουίλμπεκιν. Στην αποστολή είναι επιπλέον οι εξής:

Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Γκογκούς Οζντεμίρογλου, Εργκάν Οσμάνι, Φουρκάν Χαλταλί, Κενάν Σιπαχί, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μέτετσαν Μπιρσέν, Μουχσίν Γιασάρ, Οκμπέν Ουλουμπάι, Ονουράλπ Μπιτίμ, Σαντίρ Εμίρ Καμπακά, Σαμέτ Γιγκίτογλου, Σερτάτς Σανλί, Σεμούς Χαζέρ, Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ.

Η Τουρκία είναι 5η στον 9ο όμιλο με ρεκόρ 2-4. Πρώτη είναι η Λετονία (5-1), δεύτερη η Ελλάδα (4-2), τρίτο το Βέλγιο (3-3), τέταρτη η Σερβία (3-3) και έκτη η Μεγάλη Βρετανία (1-5).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ