Με… άρωμα ΝΒΑ οι κλήσεις του Αταμάν για την Τουρκία!

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει στη διάθεσή του όλα του τα “όπλα” για το προ-προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη. 

Η Εθνική Τουρκίας θα είναι η διοργανώτρια χώρα ενός εκ των πέντε προ-προολυμπιακών τουρνουά που θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι και ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε όλους τους διαθέσιμους αστέρες στην αποστολή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε τις κλήσεις του για την Εθνική Τουρκίας και μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν, ωστόσο μόνο ένας από τους δυο θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ.

Παράλληλα, η Τουρκία θα έχει στη διάθεσή της και τους NBAers, Φουρκάν Κορκμάζ, Τσεντί Οσμάν, αλλά και Αλπερέν Σενγκούν, με τους Σανλί, Χαζέρ και Σιπάχι να συμπληρώνουν τα… μεγάλα ονόματα.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Τουρκίας:

Σενγκούν, Ουγκιουρλού, Μπουγιουκτουντσέλ, Οσμάν, Οζντεμίρογλου, Οσμάνι, Γιλμάζ, Γκάζι, Χαλταλί, Κορκμάζ, Σιπάχι, Ουλουμπάι, Μπιτίμ, Γιουρτσεβέν, Καμπατσά, Γουίλμπεκιν, Σανλί, Λάρκιν, Χαζέρ, Αρσλάν, Σαϊμπίρ.//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ