Με αναβρασμένη ψυχολογία κόντρα στον Παναθηναϊκό η Καρδίτσα

 

Η Καρδίτσα κόντρα στο Λαύριο πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη και πλέον αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Η θεσσαλική ομάδα έχει μπροστά της ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς το Σάββατο  αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό (2/12, 17:15, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Χωρίς καμία αμφιβολία η σαββατιάτικη αναμέτρηση δεν ανήκει σε αυτές που η Καρδίτσα έχει “κυκλώσει” για νίκη και για τον λόγο αυτό και την αντιμετωπίζουν όλοι ως μια μεγάλη πρόκληση.

Για την αναμέτρηση κόντρα στους “πράσινους” μίλησαν ο Τρε Μακ Κάλουμ και ο Σακ Μπιουκάναν.

Ο Τρε Μακ Κάλουμ μίλησε για τη μεγάλη ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκα: «Έχουμε ένα φοβερό παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι που θέλουμε να βγάλουμε υψηλή ενέργεια. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκα.

Ανυπομονούμε όμως να αγωνιστούμε και να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να βγάλουμε ενέργεια, να κάνουμε μία καλή προσπάθεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Ο Σακ Μπιουκάναν σχολίασε τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής που έφερε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και η οποία οφείλει να είναι οδηγός για τη συνέχεια: «Το επερχόμενο ματς είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να αγωνιστούμε με ομαδικό πνεύμα, μετά από την εντός έδρας νίκη που πετύχαμε, η οποία τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας και μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας».//ΑΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ